kolo9002 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Cześć szukam kasku full face bardzo dobrze wentylowanego do 400zł, maksymalnie 450 interesują mnie tylko nowe kaski jeżdże na dircie ale nie interesują mnie kaski orzeszki chce kask typu full face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 MET Parachute, ale musiałbyś 150 dołożyć. Teraz idą święta i można sobie łatwo dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo9002 Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Czy kask Leatt Gravity 1.0 v22 r. Byłby dobrym wyborem. Ne chce dokładać pieniędzy 🤑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Leatt to dobra firma (jedna z moich ulubionych, mam trochę ciuchów od nich). Tego kasku nie widziałem na żywo, no ale na jakoś super wentylowany mi nie wygląda. Pamiętaj, że najważniejsze w kasku to to, żeby pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo9002 Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 ok jeszcze się zastanowie ale raczej kupie ten kask dzienki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechO. Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Jak by co to w kierunku Leatta wielki plus za system 360turbine nawet w tanich kaskach. Ale w 1.0 wentylacja będzie średnia. A te co dobrze wentylowane są droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.