MikeSkywalker Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Mam może dziwną propozycję - ale weź sobie Land Cruisera i Kendę, pomieszaj, raz przód, raz tył. Porównasz sobie różne gumy, wkładki, bieżnik. O ile taka opcja wizualnie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arth1987 Napisano 17 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 Żeby było śmiesznie to rozważałem coś takiego bo na allegro jest Schwalbe Land Cruiser Plus za 45zł ale tylko jedna sztuka xD Niestety sprzedawca nie odpowiada na wiadomości i maile i telefony. Mógłbym zamówić jedną i jak to nie będzie to (bo w tytule nie pisze, że to Schwalbe, dopiero w opisie) to odesłać ale szkoda mi zachodu obecnie Plan był taki, że jakby to się okazał Schwalbe Land Cruiser Plus to dałbym go na tył bo z tyłu mam mniejszą kontrolę tego na co najeżdżam no i większy nacisk. Jak nie zrobię tak teraz to pokombinuję w "przyszłości" nad takim rozwiązaniem. Ogólnie nie jest to głupie takie pomieszanie tych opon Schwalbe z Kendą. Nie są cholernie drogie (znajomy ma ponoć "jakieś" opony po 300zł/szt) a wkładki 5mm to chyba ciężko przebić nawet ręcznie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashg Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Dzień dobry, Czy kolega zadowolony? Ja od roku użytkuję na tyle Schwalbe Hurricane HS 352 a na przodzie jest nastoletnia Michelin Wildgripper Sprint. I ta Schwalbe ani dobrego czucia w zakręcie nie daje, a i łapie syf jak cholera. Guma już ma w 3 miejscach dziurki na wylot. Podpinając się pod wątek, jak się w tym wszystkim odnajdują: CST 1436 Continental Double Fighter III 26 Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio.Dart Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Witam mam pytanie ma ktoś może oponę Maxxis Minion DHR na rozmiar 2.4 bo myślę nad kupnem i nwm czy mi wejdzie bardzo proszę o wymiar opony w szerokości. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi