glados_v9 Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Jeżdżę w zimie w dżinsach i getrach termoaktywnych, ale wydaje mi się że to za mało i kolana jednak trochę marzną, a nie chciałbym nabawić się zwyrodnień na starość. Nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem różne ostrzeżenia od różnych ludzi, że nawet gdy nie czuje zimna na kolanach, to i tak może być źle. W związku z tym rozglądam się za jakimiś ocieplaczami na kolana, jednak nie pod spodnie, tylko nad spodnie. Żebym mógł je łatwo zdjąć po dojeździe do pracy, gdzie siedzę w cieple 8 godzin. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez glados_v9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Dołączam się do pytania. Znacie coś zakładane na rowerowe spodnie, co nie zsunie się po kilku ugięciach kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi