szczupak56 Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Korzystał ktoś z tego sklepu w ostatnich dniach? Coś się zmieniło na +/-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) W grudniu z 2-3 dni roboczych zrobiło się 6, ale czekałem (mogli zwrócić kasę), bo tylko oni mieli tą oponę. EDIT. Sprawdziłem dokładnie - zamówienie 18.12, a nadanie 27.12... Edytowane 5 Kwietnia przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano Piątek o 18:32 Udostępnij Napisano Piątek o 18:32 Odkopałem temat, bo akurat złożyłem zamówienie i oczywiście czekam bez odzewu. Miała być wysyłka w czwartek, a jest cisza. Jako, że mi się nie spieszy to specjalnie się nie gorączkuje. Zastanawiam się za to dlaczego takie sklepy, jak Sbike robią klientów w konia? Czy nie lepiej byłoby uczciwie podać realny czas wysyłki, dostępność? Czy bardziej jednak się opłaca dać cenę 10zł mniej niż konkurencja, napisać, że dostępne i złapać w sidła niecierpliwego klienta? Moim zdaniem na uczciwości dalej by zajechali, ale się nie znam. Ten sam towar, który zakupiłem u nich, mogłem zamówić z bikeinn z Hiszpani, o 20zl w niższej cenie i prawdopodobnie dzisiaj lub w poniedziałek towar bym miał. Stety, niestety powiedziałem sobie, że dam zarobić naszym, a nie zagranicy. Takie dostałem podziękowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi