Arkowal Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Hej Pewnie temat już wałkowany,ale wolę się upewnić,ewentualnie wasze sugestie i porady. Potrzebuje lampki którą przymocuje do mojej pierwszej szosówki na którą zresztą czekam od 30 sierpnia😞 Jeszcze trochę poczekam.. Rower to aero maszyna z płaską kierownicą.Interesuje mnie lampka którą będę mógł na takiej kierownicy zamontować.Wiem,że nie wszystkie lampki będą miały taką możliwość.Fajnie gdyby dało się również zamontować na zwykłą kiere MTB póki co.Gdyby była możliwość sterowania lampki z germina super sprawa. Na tą chwilę zastanawiam się nad bontragerem Ion Pro RT ale raczej w tym przypadku mocowanie tylko na zwykłą kierownice.Cena to sprawa drugorzedna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Jeśli używasz garmina to sobie ogarnij uchwyt z możliwością montażu lampki pod licznikiem Już pomijam , że "Rower to aero maszyna z płaską kierownicą." a ty chcesz taką kobyłę jak pro rt na kierownicy montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Póki co germin na mostku MTB.Brałem też pod uwagę uchwyt germina z możliwością montażu lampki.W takim razie jakieś inne sugestie co do lampki?Lampka nie będzie zamocowana na stałe więc czy jest sens specjalny uchwyt montować... 😏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Jak dla mnie to możesz i trytką łapać Jeżdżąc mtb po lesie możesz robić co tylko chcesz ale na szosie, w ruchu ulicznym "Lampka nie będzie zamocowana na stałe" to idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Specjalny Stix ma ogrom opcji montażu i jest solidną lampką. Inna opcja o jakiej baardzo niewiele osób po korbie praktykuje to lampka na kasku. Nie jakiś halogen ale zwykła trzyledówka - tylna jest wystarczająco wysoko aby było nas widać ponad dachami zwykłych osobówek, przednią zaś świecimy w kierunku kierowców upewniając się że jesteśmy bardziej widoczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 3 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Dzięki pany😉 Znalazłem chyba coś lepszego.Hmm może nie tyle lepszego co zgrabniejszego jak garmin varia ut 800.Ktoś może używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.