Amarider Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Cześć zakładałem niedawno nową klamkę slxm7100 po gwarancji. Dziś przypomniało mi się że nie założyłem trzpienia. Co zmieni brak trzpienia? Cytuj
ArtGD Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Przy mocniejszym szarpnięciu przewód może wypaść z klamki. Cytuj
abdesign Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 No i zaciskasz w niekontrolowany sposób oliwką koniec przewodu. Czyli przewód jest luźniej osadzony w klamce i na dodatek masz zmniejszony przekrój przewodu. Cytuj
woojj Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 ...niby tak, ale taka magura hs33 trzpienia nie posiada a działa :-) Tam przewód ma inną konstrukcję, jest twardszy. Rozebrać i zrobić zgodnie ze sztuką. Za duże ryzyko aby tak kombinować. Cytuj
Amarider Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Napisano 2 Grudnia 2021 Mogę użyć oliwki od tektro do przewodu shimano? Przewód od sainta m810 klamka slx m7100 Cytuj
Gość Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 Kup Shimano. Wsadzisz Tektro i za chwilę będziesz robił trzecie podejście. W jakimkolwiek rozsądnym serwisie powinni mieć na sprzedaż/ serwis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi