ramzeus Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Witam wszystkich. Kupiłem niedawno rower szosowy MUSING CAYO, nie posiadał tylko kół więc dokupiłem. Z racji tego, że całość ma ULTEGRA taką też kasetę nabyłem. Zająłem łańcuch do mycia bo za ładnie nie wyglądał i jak się okazało jest to CN-GH92. Nigdzie nie znajduję info o takowym. Wie ktoś może czy to łańcuch kierunkowy czy zwykły. Napęd jest 3x9. Jest sens zakładać czy lepiej kupić coś innego. Jeśli chodzi o sam łańcuch to OK. nie jest wyciągnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 O ile z informacjami o "cn-gh92" może być problem tak "cn-hg92" to znany historii model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 To może nie rób literówek i wpisz cn-hg92... łańcuch już pełnoletni zastąpił go cn-hg93 O jak pisałem to mnie @Mihau_ ubiegł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzeus Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Dziękuję panowie za szybką reakcję i przepraszam za literówki, już poprawić nie mogę. Jeśli zastąpił go cn-hg93 to już wszystko jasne. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.