banul30 Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Witam. Kupiłem trenażer tacx flux s, kasete do niego i poszedłem do serwisu żeby mi zmontowali jedno z drugim bo nie mam narzędzi. Problem w tym że ni cholery nie moge teraz wsadzić w to roweru. Mój strzał jest taki że niepotrzebnie dali jakieś przejściówki (z zestawu). Ale ni cholery nie moge tego odkręcić i pytanie jak to zrobić. Załączam pare zdjęć roweru trenażera i części. Zaznaczam że kompletnie sie na tym nie znam a z narzędzi to maks francuz/kombinerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Przy trenażerze masz założone endcapy pod sztywne osie a twój rower ich nie posiada, powinieneś mieć założone te z oznaczeniem QR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banul30 Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 super, dzięki, teraz tylko które QR założyć gdzie, czy 'na pałe' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Te, które odpowiadają rozstawie haków w ramie, od tego masz instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihauroza Napisano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Siema, masz oś przelotową więc musisz użyć takiego zacisku https://trigar.pl/pl/p/Szybkozamykacz-Tacx-T1402-Quick-Release/3763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.