Sewcio_pl Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Dzień dobry, Witam, Cześć. Mam na sprzedaż mój osobisty rower do Freeride'u, zjazdów, skakania, czyli NS Bikes Surge. Rama jest w rozmiarze M, koła 27.5", rama oczywiście Stal Chromowo Molibdenowa, czyli bardzo wytrzymała rama. Z wad roweru to parę rysek na amortyzatorze (Rock Shox Yari 160mm) i ramie co oczywiście nieuniknione jest oraz deliaktny luz na przedniej piaście (Sun Ringle SRC), który nie przeszkadza w jeździe, ja naprawdę nie mam czasu się tym zająć. Rowerek zadbany oczywiście, wyczyszczony, szanowany przeze mnie i jestem drugim właścicielem. Na niektóre części posiadam paragony. Napęd w rowerze to napęd singlespeed, jest zamontowana kaseta, więc jest możliwość zamontowania przerzutki. https://www.olx.pl/d/oferta/rower-ns-bikes-surge-dartmoor-gorski-fr-dh-freeride-full-enduro-ht-CID767-IDM3AaK.html Tutaj link do aukcji na OLX, tam jest dokładny spis części i opis roweru no i oczywiście zdjęcia. Jeśli link nie działa proszę skopiuj go i wklej w wyszukiwarke. Cena to 3500 ZŁ, ostateczna. Myślę że bardzo dobra. Sprzedaję ponieważ skończyłem ze skakaniem i chce kupić rower do lżejszej jazdy. A i odbiór osobisty w Krakowie, ewentualnie wysyłka na koszt kupującego (+100zł). Zapraszam do kontaktu najlepiej na olx, bądź na numer 500380136. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.