Alsew Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) https://www.vittoria.com/us/en/tires/mtb-xc/syerra Syerra albo Syrra tego jeszcze sama Vittoria nie jest pewna ale wygląda ciekawie. Pierwsza opona do Down Country, cokolwiek to znaczy🤣 Edytowane 28 Listopada 2021 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 28 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 Cytat Pierwsza opona do Down Countr Wicked Will był pierwszy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Co to jest Down Country? Cross Country ale bez podjazdów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Down Country to takie DH XC. Bo za XC to teraz robi gravel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 To gdzie jest Trail? Niesamowite jakie głupoty wymyślają producenci. No ale w sumie osiągneli sukces, bo właśnie o tym rozmawiamy i każdy zapamięta tą oponę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Od dawna wiadomo, że stare rowery to nie jeżdżą i trzeba kupić nowy, lepszy. A najlepiej kilka. Jeden na dojechanie w góry, drugi na wyjechanie pod górę i trzeci do zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Marudzicie jak baby na targu. Jak ktoś jeździ po górach, brakowało mu skoku w fullu 100/100 ale nie chce mieć 15 kilogramowej trailówki to jest to nisza w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Żeby była jasność. Ja nie piszę o rowerach, tylko o typie opon Sama opona trochę podobna do Continental Cross King. Czyli takie XC, nieco w stronę Trail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Główna różnica polega chyba na tym że jest 29x2,4, podczas gdy na przykład barzo kończy się na 29x2,25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) @KSikorski Ja mam Barzo 2,35... A jest też 2,6. Tyle ze Vittoria jest słaba z matmy i na oponie piszą 2,35 i jednocześnie 584x57 🤣 13 minut temu, skom25 napisał: Sama opona trochę podobna do Continental Cross King. Czyli takie XC, nieco w stronę Trail. Nie wiem w którym miejscu ten bieżnik jest podobny do CrossKinga... Na moje oko to jest on niższy i znacznie znacznie rzadszy. Jak dla mnie to idea tej opony bardziej przypomina Peyote. Edytowane 29 Listopada 2021 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Rzeczywiście. W takim razie nie wiem do czego ta opona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Jak to po co? Po to żeby producenci robiący rowery Down Country mieli gdzie kupić do nich opony, a z czasem ludziom wmówi się że do tego rodzaju roweru muszą być dedykowane laczki. Już czekam na DownCountry Kinga 😜 A na poważnie to zastanawiam się w czym ta opona będzie lepsza od Barzo. Taki niski bieżnik zwiastuje problemy w błotku. No chyba że Down Country wyklucza jazdę w błotku 😀 1 minutę temu, Alsew napisał: 😜 😀 Edytowane 29 Listopada 2021 przez Alsew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 22 godziny temu, KSikorski napisał: Wicked Will był pierwszy 😉 Może i tak. Wygląda w sumie ja Rocket Ron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi