Bartek1337 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Witam, mam w planie wymienić moją acerę na zee czy taki zabieg moze nie wymagac nowej manetki? kaseta 9s manetka shimano altus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Pff, a po co? Żeby był ładny napis? Jaka rozpiętość kasety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Zee jest na 10sp i nie będzie współgrać z napędem 9sp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Zee jest wyłącznie dynasys'owa, więc... bez zmiany napędu w całości na 10s... czyli do wymiany: łańcuch, manetka, kaseta to sobie możesz na nią co najwyżej popatrzeć. Nie zadziała w napędzie Shimano 9s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Z dziewięciorzędową manetką Sram-a przerzutka ZEE będzie działać bardzo dobrze, informacji na ten temat w internecie jest od groma, głównie na zagranicznych forach, nawet tutaj na forum kilka lat temu o tym dyskutowano, chyba to było w dziale "Kompatybilność napędów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Wyczuwam "przeróbkę" kolejnego poczciwego Hexagona na "zjazdówkę" 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ja też, chociaż patrząc na poprzednie tematy autora, to jest jakaś nadzieja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.