Szymq94 Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Cześć! Kupiłem ostatnio rower Giant Contend SL1 disc 2019. Ma on system hydrauliczny Giant conduct. Chciałbym do niego w przyszłości założyć lemondkę, ale wynalazek Gianta zajmuje sporo miejsca i nie wiem czy będzie to możliwe. Czy ktoś próbował to kiedyś zrobić i mógłby coś doradzić? Może udało by się wcisnąć uchwyty pod przewodami w miejscach zaznaczonych na obrazku, ale martwi mnie lewa strona - tam byłoby trochę ciasno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Temat wraca co jakiś czas, nic tam nie "wciśniesz" bez uszczerbku na pracy hamulców. Lemondkę możesz zamontować dopiero (mniej więcej) w miejscu, gdzie ci się kończy owijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymq94 Napisano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Dziękuję za informację. A czy istnieją w takim jakieś modele lemondek, które by się tutaj nadawały najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Jak dla mnie totalny bezsens cokolwiek w tym kierunku kombinować. Trzeba zacząć albo od ogarnięcia pełnej hydrauliki albo przejścia na mechanikę jeśli aż tak bardzo ci na lemondce zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.