adtg Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Witam Wszystkich.Jestem posiadaczem roweru zbudowanego na bazie ramy Bombtracka ze sztywnym widelcem.Od jakiegoś czasu mam problemy z nadgarstkami z powodu choroby stawów i chciałbym zamontować amortyzator. Nigdzie nie spotkałem się z taką modyfikacją przy tej ramie. Jest możliwość zamontowania w niej amortyzatora?Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 To nie dział na taki temat... Ale ok proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adtg Napisano 20 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 To do jakiego działu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi