Arkowal Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Posiadam cube reaction Hpa pro z 2016r.Wykonuje własnie mały servis i zauważyłem konieczność wymiany łożysk w sterach. Na górnym są widoczne oznaczenia więc wiem jakie dokładnie zamówić jednak na dolnym oznaczenia są nieczytelne. Posiadam stery FSA Orbit Z-t,Top Zero-Stack 1 1/8" (OD44mm) Bottom integrated 1 1/2" Wiem,że na dole 1 1/2 a co ze średnicą,gruboscią? Jakieś konkretne dobre łożyska? Z góry dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Poszukaj katalogu FSA. Tam masz wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 20 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 NIELUBIEPONIEDZIALKU Jasne,że mogę kupić suwmiarkę którą nigdy nie potrzebowałam i zapewne potrzebować nie będę😀 Równie dobrze mogę na nowo wyjąć łożyska,podjechać do sklepu kupić lub zamówić nowe.Z jakiegoś jednak innego powodu pytam właśnie tu bardziej doświadczonych kolegów😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Suwmiarką sobie kąta nie zmierzy... Poszukaj tego katalogu. Podpowiem że nie ma go za bardzo na stronie oficjalnej. Wpisz FSA Catalogue i szukaj w Google Grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.