Gość Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Hej, Mam trochę części nowych i lekko używanych których sprzedawać nie bardzo się opłaca, no bo kto kupi chociażby kółka przerzutki i zapłaci za wysyłkę, kiedy nowe kosztują 30 zł. Trafiłem na coś takiego jak "Otwarty Warsztat Rowerowy" w Warszawie. Wiem że zbierają także części. Pytanie do Was. Był tam ktoś z Was? Warto oddać części? Ktoś z tego skorzysta? Chciałbym żeby to miało jakiś sens, bo wyrzucić to mogę bez jechania kilkunastu kilometrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Jeśli masz jakieś nadmiarowe linki i pancerze do przerzutek to chętnie odkupię;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Tego akurat nie mam Wrzucę do masowej sprzedaży. Może ktoś skusi się na kilka rzeczy na raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robus223 Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Witam. A masz może czesci do piasty nexus 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Przecież to nie wątek sprzedażowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 A co szkodzi do nich zadzwonić i się dowiedzieć? Gdzieś mi się obiło, że nawet dojeżdżali po odbiór gratów, ale to pewnie kwestia ile i czego chcesz oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 No ale po co mam dzwonić? Zapytać czy jak dam, to zrobią z tego coś sensownego? Bo czy zbierają to wiem i napisałem o tym w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Ja mam zwyczaj, że jak chcę się czegoś dowiedzieć to dzwonię/piszę do źródła. Jeśli masz wątpliwości czy warto tam oddać graty, to co szkodzi, może nawet po nie sami przyjadą. To nie ja mam pytania typu "Warto oddać części? Ktoś z tego skorzysta?" Przecież po oddaniu części czy starego roweru nikt tam nie stoi i nie patrzy co się z nimi dzieje A dodatkowo jak korzystasz z FB to można przejrzeć ich profil, jakie akcje robili, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Wiesz, kiedyś parę razy zrzucałem się na jakieś zbiórki związane z rowerami. Głównie dla osób niepełnosprawnych. Chyba ani razu nie było odzewu po zbiórce, mimo że zapowiedzi były inne. Także jestem dość sceptycznie nastawiony na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.