uel Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 Cześć, mam pytanie, czy ktoś miał do czynienia z wymianą zawleczki trzymającej wózek w przerzutkach Sram x7 / x9? Jakiś czas temu wypadła mi podczas jazdy, przerzutka się rozsypała, a zawleczka gdzieś przepadła. Z nabyciem jej osobno jest duży problem, czy ktoś z Was stosował jakieś skuteczne zamienniki? Lub ma jakąś odsprzedać? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2021 A masz zdjęcie jak wygląda oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Takie coś zaznaczone na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 Pierwsze co mi przychodzi do głowy to pierścień segera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2021 mam taką zawleczkę ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 @woojj odezwę się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.