Danteforum Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 Witam. Od 5 lat posiadam rower Cube Aim Disc 29er. Specjalizacja Kupiłem go w salonie. Przejechałem wiele km i rower powoli zaczyna klękać. Rama jest ok. Ale biegów już nie da się wyregulować, z korby dochodzą różne dźwięki. I teraz moje pytanie. Czy warto inwestować w taki rower kupując korbę, kasetę nowe biegi. Czy lepiej sprzedać dorzucić z 2tyś i kupić np Marín Bobcat Trail 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 (edytowane) To nie inwestycja, a koszt eksploatacji. Wymieniałeś kiedykolwiek pancerze i linki? Robiłeś jakiś serwis? Bo jeżeli nie, to kupisz nowy i po jakimś czasie będziesz miał ten sam problem. BTW: Moderjizacja, specjalizacja? Edytowane 17 Listopada 2021 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danteforum Napisano 17 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 Modernizacja czyli wrzucenie nowych gratów, a specjalizacja miała być specyfikacją pisałem na szybko w pracy i słownik zaszalał... Wymieniałem ale wiele to nie dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 A w jakim stanie jest amortyzator, piasty kół itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danteforum Napisano 17 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 Amortyzator ok, serwisowałem go z youtubowymi poradnikami. Piasty też w porządku. Jedyne co przeszkadza to problemy z biegami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 To jak jeździ Ci się dobrze, a napęd niedomaga, to wymień napęd. Rowery teraz są potwornie drogie. Części zresztą też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi