Gość Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 Hej, Używa ktoś z Was wspomnianego koszyka? Nie sprawia problemów? Próbował ktoś połączenia z bidonami Elite? Pytanie bonusowe. Grafika w wersji błyszczącej jest pod czy na lakierze? Celuję w "clean look" i chętnie bym się jej pozbył.
Miki74 Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 Mam TACX DEVA w szosie i MTB, jest podobnej budowy lecz z tworzywa, trzyma, nie wypadają bidony. Są na wysoki połysk, od środka w szosie zrobił się mat w przez kurzu. W MTB są rysy i mat od bidonu, piachu itp... ale to raczej normalne.
Gość Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 Zamówiłem je rano i... anulowałem. Dopiero po czasie zorientowałem się, że konstrukcja jest w głównej mierze dostosowana do bidonów TACX. Niby inne też wchodzą i nie wypadają, ale to już nie to samo. Mam też wątpliwości czy mój ulubiony model bidony Elite Fly się w nich będzie trzymał. Co gorsze Tacx został wykupiony przez Garmina, widzę że ich bidony znikają powoli z rynku, więc za jakiś czas może być problem. Wezmę chyba standardowo Elite.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.