Rowerzysta69 Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Witam wszystkich, mam taki problem że przeciągnąłem linkę przez klamkę i pancerze naciagnąłem oporowo naciskam hamulec ale nie odbija w klamce, linka nowa pancerze dobre klamką też dobra, bo bez linki jak nacisnę to odbija i nie wiem o co chodzi już mnie strzela, może ktoś pomoże powie o co tu może chodzić, a nie mam zbytnio kasy na serwisy... Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Po pierwsze. Jakie to hamulce? Po drugie, możliwe, że blokuje się coś w samym hamulcu. Po trzecie, być może pancerz gdzieś blokuję linkę. Podczas docinania pancerza, jak się zagniecie końcówkę pancerza, to takie rzezy mogą się dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rowerzysta69 Napisano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Hamulce vbrake, czyli podpowiadasz żeby wymienić pancerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Podkręć linkę od ramion hamulca i pociągając za klamkę sprawdź czy jest jakiś ponadprogramowy opór. Nie zawsze wymiana pancerzy jest konieczna, zwłaszcza że nie wiesz co jest przyczyną złego działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.