Nickname1 Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Cześć, nie wiem jaki to model sr suntour jeżeli 1 zdjęcie to za mało mogę wysłać więcej Na stronie producenta jest inny amortyzatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Powietrzny albo sprężynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Chodzi mi czy na podstawie zdjęć jestescie w stanie napisac jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Powiedz, że żartujesz. Bo nie wierzę, że ktokolwiek normalny, z pełnymi prawami może rzucać taką fotkę i pytać o model. Po prostu nie wierzę... EDIT: dobra, widzę, że nie ma sensu... Edytowane 13 Listopada 2021 przez Q_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 I czy jedno zdjecie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Nie wystarczy. Z tyłu korony masz numery seryjne podane. Napisz mi je tu to ci sprawdzę co masz dokładnie za amorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) CD200902 Edytowane 13 Listopada 2021 przez Nickname1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Myslałem że to znajdę na stronie Suntoura lecz cos im nie działa mozliwość sprawdzenia modelu. Podeslij tu więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelKln Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 zrób zdjęcia jeszcze z góry i takiej plakietki z informacją o modelu (na dole goleni powinna być, tam z tyłu, choc wydaje m sie, ze widać jej kraniec na fotce, którą wrzuciłeś. Góra lewej goleni). Mi to wygląda na XCM'a ale trudno powiedzieć po tym jednym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Kolego na podstawie takich zdjęć to możemy tylko przypuszczać co masz za amorek. Podeślij tu więcej informacji: Np. Więcej zdjęć, tj. Zdjęcie korony z góry gdzie są pokrętła itp, Jakiej średnicy zewnętrznej masz rury goleniowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 14 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 3 godziny temu, ACTIVIA napisał: Jakiej średnicy zewnętrznej masz rury goleniowe 3,1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Masz XCM-a HLO. Średnica rur goleniowych to 30mm a nie 31mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nickname1 Napisano 15 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Dobrze dziękuję za pomoc I mam jeszcze jedno pytanie czy mógłbym go wymienić na raidona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Tak. Musisz tylko wybrać amorek pod odpowiedni rozmiar koła co teraz masz, rurę sterowa prostą 1/1/8", oś 9mm, hamulce: tarcza, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi