Bartek1337 Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Witam, dziś przy nagrywaniu zobaczyłem że mój rock shox się rusza przód tył (brak luzów na amortyzatorze) przy prawie całkowitym dobiciu go. Wydaję mi się, że jakby wygina się? Przy sterówce bo jest to 1 1/8. Piszę to tylko, dlatego, żeby się upewnić czy mam się martwić. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 No zapewne luzy na ślizgach ale wcześniej ściągnij mocniej stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1337 Napisano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 skręciłem mocniej i dalej to samo ale trochę mniej. A jeżeli jednak to są luzy na ślizgach to jest się czym martwić skoro amortyzator nie ma luzu na goleniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Właśnie pisałem że pewnie ma bo jeśli nie na starych to właśnie tylko tam. No i jest to typowe i nie ma się czym martwić Edytowane 13 Listopada 2021 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi