adix2520 Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Doradzi ktoś jak odkręcić taką nakrętkę suportu? ponieważ kupiłem ramę ale że byłem na koloni to nie miałem jak tego zauważyć a termin na zwrot już minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Ptrząc na jej stan i materiał, to już raczej tylko piła i wygrzebywanie resztek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Brzeszczot, pilnik, młotek, bez tego raczej się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Jeśli to ty tak rozciapales ta nakretke w drobny mak to trochę za późno na pytania Tak czy inaczej trzeba dokończyć to dzieło przy pomocy młotka i śrubokręta do pobijania ewentualnie brzeszczot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.