grzesiowu Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Jak by kogoś real interesował to proszę parę fot ... towar jest do kupienia w PL ale wiadomo kryptoreklamy nie będę uprawiał 🙂 strona produktu Rozmiarówka porównawcza I jeszcze trochę poglądowo ... ============= Jak objeżdżę to może coś skrobnę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Dupy to to nie urywa, zwłaszcza te opaski zaciskowe. Ten topeak versacage z systemem montażu i torba żeglarska z decathlonu jest chyba lepszą opcją https://www.szumgum.com/wszechstronna-klatka-montazowa-topeak-versamount-cage-kosz-na-rame.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 11 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Co ja mogę odpowiedzieć ... chyba tylle że nie planowałem nikomu nic urywać 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 @seczuan mam VersaCage w parze z DryBag Ortlieba i oryginalne opaski Topeak można sobie wyrzucić do kosza. Najlepiej działają właśnie te metalowe opaski j.w. Cena to już insza inszość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Najlepiej działają otwory montażowe w ramie/widelcu, opaski stalowe są na drugim miejscu, na trzecim te od Elite Kupiłem coś podobnego z logo PODSACS i torbą 5,5 l za jakieś śmiszne pieniądze i jak mi się nie spodoba, to pewnie pogonię, bo chętnych już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.