Gość Asmo Napisano 8 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Ostatnio przerobiłem rower na elektryka, ale mam problem z tylnym hamulcem. Nie jestem wstanie go tak wyregulować, żeby nie obcierał, bo jest maksymalnie przesunięty na lewą stronę dalej się już po prostu nie da. Zdjęcie, jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Pierwsze co przychodzi na myśl to jakaś trefna piasta lub źle złożona oś (konusy, podkładki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asmo Napisano 9 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Faktycznie źle dałem w zestawie te podkładki, natomiast dalej lekko obcierało, więc musiałem dodać jeszcze dwie i mniej więcej jest na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Asmo
Ostatnio przerobiłem rower na elektryka, ale mam problem z tylnym hamulcem. Nie jestem wstanie go tak wyregulować, żeby nie obcierał, bo jest maksymalnie przesunięty na lewą stronę dalej się już po prostu nie da.
Zdjęcie, jak to wygląda.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.