Nial Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Cześć, czy są tu posiadacze Elite Suito? Mam kilka pytań. Pierwsze dotyczy rytmicznego stukotu który pojawia się przy większym obciążeniu czy prędkości. Czy jest tu ktoś kogo Suito nie ma tego objawu? https://youtu.be/DK9rKR-oJIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 8 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 Nie wiem czy normalne ale gdy kiedyś kupiłem trenażer olejowy Elite i był głośny, to wysłałem filmik do Elite z pytaniem czy tak ma być, bo mi się wydaje, że nie. Napisali, że ewidentnie zepsuty i kazali oddać do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Dostałem odpowiedź z Elite, że tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.