Skocz do zawartości

[rower] 2016 GT Sensor rozmiar l 27,5

c1ach

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Cena: 3300 PLN, wliczona przesyłka lub odbiór osobisty w Gdańsku 100 PLN taniej.

Rower sprawny, bez luzów na zawieszeniu, napęd nie przeskakuje.

Wady wizualne, rysy, przetarcia. Przebieg ~5kkm.

Fotki: https://photos.app.goo.gl/Z2cgDu5JNQZA8Fpi8

Specyfikacja fabryczna: https://www.gtbicycles.pl/archiwum/2016-rowery-2016/amortyzowane-gorskie/trail/sensor-comp

Kontakt PW

Zmiany względem fabryki:

- opona przód WTB Trail Boss 2.2

- opona tył Maxxis Ikon 2.2

- siodło Mongoose (noname)

- mostek Accent 60mm

- hamulce Shimano Deore 596 przód/615 tył

Ostatnio wymienione:

- obydwie opony na wspomniane wyżej

- klocki przód

- olej i serwis amortyzatora

Do roboty/wady:

- serwis dampera tył. Blokada mocno utwardza damper, nie blokuje do końca. Przydałby się serwis

- naciąg szprych w tylnym kole, któraś szprycha czasem gra na stromych podjazdach gdy mocno pedałuję

- pokrętło regulacji tłumienia amortyzatora zgubione, szukam ;)

- przedni hamulec po zmianie klocków mi się zatłuścił, przetarłem klocki papierem i odtłuściłem tarczę, lecz problem może wrócić

- porządne mycie z rozebraniem na części. Niestety mam tyle rowerów do ogarnięcia, że brak czasu mnie zjada

Do roweru dołączam dokumenty i drugi łańcuch.

Fajny sprzęt na górskie wyprawy lub jako allrounder na szlaki MTB. Amortyzatory X-Fusion to nie jest działanie na poziomie Foxa, ale mają podstawowe funkcje które działają skutecznie i można je porównać do średnich modeli Rock Shox. Serwis jest tani.

Pedały w zestawie to zapychacze, aby jeździć na poważnie trzeba wpiąć swoje SPD lub platformy.

Możliwa jazda próbna samodzielnie lub razem, na trasach MTB lub w hali garażowej.

Zapraszam do kontaktu PW

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...