c1ach Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Hej. Cena: 3300 PLN, wliczona przesyłka lub odbiór osobisty w Gdańsku 100 PLN taniej. Rower sprawny, bez luzów na zawieszeniu, napęd nie przeskakuje. Wady wizualne, rysy, przetarcia. Przebieg ~5kkm. Fotki: https://photos.app.goo.gl/Z2cgDu5JNQZA8Fpi8 Specyfikacja fabryczna: https://www.gtbicycles.pl/archiwum/2016-rowery-2016/amortyzowane-gorskie/trail/sensor-comp Kontakt PW Zmiany względem fabryki: - opona przód WTB Trail Boss 2.2 - opona tył Maxxis Ikon 2.2 - siodło Mongoose (noname) - mostek Accent 60mm - hamulce Shimano Deore 596 przód/615 tył Ostatnio wymienione: - obydwie opony na wspomniane wyżej - klocki przód - olej i serwis amortyzatora Do roboty/wady: - serwis dampera tył. Blokada mocno utwardza damper, nie blokuje do końca. Przydałby się serwis - naciąg szprych w tylnym kole, któraś szprycha czasem gra na stromych podjazdach gdy mocno pedałuję - pokrętło regulacji tłumienia amortyzatora zgubione, szukam - przedni hamulec po zmianie klocków mi się zatłuścił, przetarłem klocki papierem i odtłuściłem tarczę, lecz problem może wrócić - porządne mycie z rozebraniem na części. Niestety mam tyle rowerów do ogarnięcia, że brak czasu mnie zjada Do roweru dołączam dokumenty i drugi łańcuch. Fajny sprzęt na górskie wyprawy lub jako allrounder na szlaki MTB. Amortyzatory X-Fusion to nie jest działanie na poziomie Foxa, ale mają podstawowe funkcje które działają skutecznie i można je porównać do średnich modeli Rock Shox. Serwis jest tani. Pedały w zestawie to zapychacze, aby jeździć na poważnie trzeba wpiąć swoje SPD lub platformy. Możliwa jazda próbna samodzielnie lub razem, na trasach MTB lub w hali garażowej. Zapraszam do kontaktu PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Listopada 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.