MikeSkywalker Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Przeglądając "internety" zaciekawiło mnie zdjęcie roweru z nienaturalnie dużą ilością przedłużek do sterówki - okazało się że nie jest przypadkowa i trafiłem na historię p. Sławka który bez rąk radzi sobie z jazdą całkiem nieźle https://www.se.pl/trojmiasto/pan-slawek-bez-rak-wyczynia-cuda-na-rowerze-jak-on-to-robi-zdjecia-wideo-aa-mayE-AZSb-Ls9D.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Niesamowita historia. Wielki szacunek dla pana Sławka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Podziwiam takich ludzi i mam do nich również wielki szacunek. Czasem, najzwyczajniej w życiu człowiek ma chwile słabości ale jak przypomni sobie takie sytuacje to momentalnie bierze się w garść bo jest mu po prostu wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Otóż to. Może to zbieg okoliczności a może i ja potrzebowałem takiego "kopa w zad". Człowiek sprawny, zdrowy a rower się kurzy. Wstyd, tak jak mówisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.