Skocz do zawartości

[ramię korby] Deore XT M8100

__guest

Rekomendowane odpowiedzi

W b-d po niecałe 110EUR kompletna korba. Dostępne w każdej produkowanej dł. (w sumie żadna rewelacja, w PL można taniej nabyć).

A jeśli chciałbyś z linią 56,5mm to w b-c po niecałe 73EUR (również kompletna korba).

Samo ramię: Shimano Deore XT FC-M8100 Left Crank 165 mm | XXcycle - en

Dzięki za zmianę nazwy tematu ... :thumbsup: Nie wiedziałem tak do końca jak nabazgrać.  

Co do tematu ... 

Zenku ;) a co to jest w B-D po niecałe .... to jest jakiś sklep rowerowy ?. Piszę troszku później, bo poczyniłem dzisiaj pewne kroki  w tej w sprawie, a chciałbym kupić tutaj w Polsce ( najlepiej całą korbę :) ) tak więc na obecną chwilę mam dwa kierunki. Czekam na info od pewnego sklepu, trzeba poczekać na odpowiedź, drugie źródło, kumpel z branży jutro będzie u kolegi który ma salony rowerowe w Polsce, niebawem będę wiedział coś więcej. Jakbyś Zenku chciał tak bardziej pomóc ;) napisz jaki sklep możesz polecić tutaj w Polsce który ma fizycznie na stanie całą korbę + fajną cenę + kontakt telefoniczny do sklepu, zadzwonię, pewnie masz kumpli z branży co mają swoje sklepy rowerowe.  

6 godzin temu, KSikorski napisał:

W Rose mają za około 120 EUR z linią łańcucha 52 i 55.

Rozmawiałem z kumplem na ten temat. Najpierw trzeba się zainteresować tutaj w Polsce tematem ...ale dzięki za zainteresowanie się moimi bazgrołami ... ;)   

bike-discount

bike-components

Popularne polskie sklepy internetowe nie mają szukanej przez Ciebie długości (oraz nie podałeś oczekiwanej linii łańcucha). W związku z powyższym zapytaj w dowolnym sklepie stacjonarnym handlującym z shimano Polska sp. z o.o., będą mieli wgląd w stany magazynowe.

Dzięki Zenku za pomoc !!! :thumbsup: Dzwoniłem, brak kontaktu, może już nie pracują ?. Napisałem maila na Allegro, chłopaki mają również sklep / konto także na Allegro.

Teraz czekam na info, oby się udało ... :) B)  

P.S 

Jak tu się wkleja gify ?. Kiedyś parę razy wrzuciłem. Teraz jakby coś się pozmieniało w ustawieniach ? ...  i nie wiem który obrazek / oznaczenie jest do gifów :) 

14 godzin temu, Dokumosa napisał:

W PL długość 165 to egzotyka. Nikt tego nie zamawia na magazyn bo nie zejdzie ;). Dobre ceny na te korby mają w biostern. Zadzwoń poproś żeby ściągneli 165mm.

Korba XT FC-M8100-1 12 rz. 175mm 52mm - Biostern (abstore.pl)

Zenku ;) otrzymałem wiadomość. Pan Ludwik napisał że w dystrybucji PL najkrótsze ramiona to 170 mm :( ( aktualnie takie posiadam 170 mm  ) No nic, czekam na info od kumpla i od sklepu do którego wczoraj dzwoniłem.   

Otrzymałem informację ze sklepu o braku dostępności, ale też nie jest powiedziane że nie da się załatwić, także muszę chwilę poczekać, zadzwonić za jakiś czas, także temat jest otwarty. Co do Salonu rowerowego, niebawem zajmą się tematem ... B)   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...