Galvatron Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Legendarny Trance 27,5" powraca: https://www.pinkbike.com/news/first-look-the-giant-trance-x-keeps-the-fun-alive-with-275-wheels.html Geometrycznie przypomina ostatnią wersję Reigna 27,5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Dobrze by było by faktycznie powrócili do średniego koła w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Z tego, co wiem, swego czasu Trance 27,5" był jednym z najlepiej sprzedających się rowerów Gianta i prawdopodobnie nadal jest na niego popyt. Nawet Niner ma w swojej ofercie RIP-a 9 RDO na średnim kole, bo wielu klientów o niego prosiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Jest jeszcze trochę fajnych rowerów na 27,5 z współczesnymi standardami. "Zwykły" trance 27,5 już trochę trąci myszką, zwłaszcza jeśli chodzi o kąty. Natomiast jest santa cruz 5010, ibis mojo v4, bird aether 7... świetne platformy z nowoczesną geometrią, średnim skokiem i kołem 27,5. Szkoda, że bluebird 27,5 ma dziwny kąt podsiodłówki i mały reach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi