zajonc Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Który plecak wybrać z tych dwóch? chcę coś deutera z tych okolic cenowo i oba mi podpasowały, teraz mam race X, on jest jednak za mały na jazdę 2 dniową i dłuższą, nawet na 1 dzień czasem za mały, może ktoś z was jezdził z tymi plecakami? Ten pierwszy piszą, że damski ale mi to nie przeszkadza:P Jazda głównie Beskidy. DEUTER Bike I 18 SL Deuter Bike I 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Plecak 18l to plecak dla kobiet. Ja wybrałbym 20l ze względu na możliwość przewiezienia kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Piszę, że mi to nie przeszkadza, że damski, bo właściwie po czym poznać, że to damski, oba mają możliwość przewiezienia kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Wiadomo, że nie po wyglądzie. Jeśli jest rzeczywiście szyty pod kobietę, to będzie węższy w ramionach np., więc może być niewygodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 I dolny pas stabilizujący może być przeznaczony dla nieco mniejszych obwodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Tak jak pisze @seraph "wyposażono w dopasowane do kobiecej anatomii pasy nośne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 2 l za 70 gr. Bez zastanowienia brałbym większy i nie martwiłbym się, że coś może się nie zmieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Wersję 18 l możesz mieć też w wersji męskiej: klik Z pojemnością plecaka często jest tak, że jak masz za dużo miejsca, to bierzesz też za dużo niepotrzebnych rzeczy co powoduje, że zaczynasz czuć, że wozisz to na plecach. Na całodzienne wyjazdy, a tym bardziej na dwudniowe ja bym z tych dwóch wziął większy, czyli 20 l. Tym bardziej, że jeździsz po górach, a tam warunki lubią się zmieniać, to i dodatkowe miejsce na bluzę albo kurtkę się przyda. Ja do podobnych zastosowań kupiłem w ub. roku plecak 28 l. Zdarza się często, ze biorę rzeczy niepotrzebne przez co waży on dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 2 godziny temu, NieLubiePoniedzialku napisał: mam ten plecak w domu, jesli Cie cos wiecej interesuje ... to pisz super, napisałem pw do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.