Imar Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Cześć. Poszukuję wyżej wymienionej torby. Jest to stara wersja. Możliwe że ktoś ma dojście. Ew. interesuję mnie podobna konstrukcja. Ma to być torebka do której spakuję wszystkie wymagane rzeczy do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Sprawdź kolekcję Mondo od Topeak: Saddle Bags | Topeak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 1 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Dzięki za odpowiedź. Widziałem te torby. Wygląd mi zupełnie nie pasuję. Torba wykonana z trzech różnych materiałów, wygląda strasznie tandetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 Mam tę torbę, użytą dosłownie kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi