WickedJaws Napisano 29 Października 2021 Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Witam. Posiadam już starszego foxa 34 talas z około 13-14 roku. (Canyon strive al f7), i zaobserwowałem solidny efekt przyklejenia, jak i suche, ukurzone uszczelki. Chciałem wykonać serwis, lecz nie wiem jakie konkretnie zamówić uszczelki, to samo się tyczy dampera, ale pewnie sobie z tym akurat poradzę, z racji że tam są chyba jedne do tego modelu. Z góry dzięki. Mile widziane info na temat jakich olejów, lub konkretne linki. Widziałem starą ofertę na ebayu z całym zestawem, lecz nie widzę nigdzie indziej tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Podstawowy serwis pomoże, a do tego nie musisz zmieniać uszczelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WickedJaws Napisano 29 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Ee nie pytałem czy pomoże czy nie? Jeśli nie jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie, nie odpowiadaj. Taka rada. Byłem w serwisie. Ale chciałbym nauczyć się własnego serwisu. Ale no nic, najwyraźniej coś takiego to za dużo na takie forum, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2021 To ja chcę pomóc żebyś nie ponosił niepotrzebnych kosztów, a tu foszek widzę? Z takim podejściem to lepiej rzeczywiście stąd zmykaj, bo zamiast wdzięczności że ktoś za darmo poświecą swój czas to wielkie wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 Pogadaj z Wichu Workshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi