RafalxM Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Cześć, jakiego oprogramowania używacie do wgrania trasy w pliku gpx do urządzenia ? Użyłem pod Windowsem 'ezTour for logger' , ale nie widzę tam opcji wgrania pliku do urządzenia, można tylko z urządzenia pobrać na dysk. Strona producenta nie działa - szukam info jakiego programu użyć - domyślam się że może to być 'ezTour Planner' albo 'ezTrour Plus' , ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Liczę na to , że ktoś z powodzeniem wgrał plik i mógłby się podzielić wiedzą i oprogramowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Dla potomności - pod Linuxem jest sprawdzone oprogramowanie umożliwiające wgranie i zgranie 260babel https://bitbucket.org/Shura0/260babel/src/master/ - znalazłem już po napisaniu tematu , aczkolwiek pod Windowsa pytanie nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.