m@rcin Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Cześć. Pacjent: Giant trance 3 2014. Jestem właśnie po konwersji napędu i piasty tylnej osi na sztywniaka 142x12. Niestety oś tymczasowa shimano jest lekko krzywa i obraca mi się dźwigienka po dojściu do mocniejszego dokręcenia więc muszę kupić nową. I tu dochodzę do kwesti długości osi... Czy całkowita gługość 171mm nie jest odrobinę za krótka, bo mam wrażenie że przydałoby by się jakieś 2-3 mm więcej. EDYTA: Proszę admina o przeniesienie do napędów...pomyliłem działy :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 a skąd my mamy wiedzieć jakiej długości ośki potrzebujesz do swojej, indywidualnej rzeźby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rcin Napisano 23 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Potrzebuję 142x12... Zapytałem bo od tego jest forum a ja nie w temacie 😀 Zamówię poprosru taką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.