asoro Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Witam, mam problem gdyż kupiłem używaną przerzutkę jak w tytule i osie małych zębatek są osadzone na różnych płaszczyznach, po prostu nie są proste, co według mnie nie powinno mieć miejsca, proszę o wasze opinie czy jest ona krzywa bo ktoś ją wygiął czy ktoś kto to projektował miał ułańską fantazję, pozdrawiam. LINK DO ZDJĘĆ--> https://drive.google.com/drive/folders/1K_GmppZonk4QH1ZFf6r7OAYoz3UyzQTJ?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 No krzywa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Ona jest skrzywiona tak jakby na zewnątrz, dziwna sprawa chyba samo tak się nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Alivio shadow to samo złoo ;-( Nie wiem czy nie najgorsza przerzutka w historii shimano. Popchnij to dalej i kup Deorke 591........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmozej Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 ale tutaj wygląda jak by pomysłowy Dobromir chcąc wyprostować skrzywiony do wewnątrz hak, chwycił przerzutkę za wózek i wyprostował na prosto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 25 Października 2021 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Dokładnie, skrzywił, wziął w łapę i na oko prostował. Z resztą to nieważne jak bo tego wyprostowac idealnie to niemal niemożliwe. Tym, bardziej, że jest to chyba najgorsza przerzutka 9 sp ever do tego shadow z ciągiem linki 1:2 gdzie cokolwiek nie halo z hakiem, przerzutką , nawet zużytym napedem, brudnymi linkami i to nie działa jak powinno. Dlatego cwaniak podjął próbę wyprostowania, nie działa i wystawił na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.