Q_u Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Zastanawia mnie skąd nagle tak znaczne spadki cen za Shimano Degreaser 1000 ml. Kupowałem go w detalu zawsze >50 zł, przy czym jakoś od 2 tygodni ceny w okolicach 40 zł, a dzisiaj patrzę nagle 35 zł. Shimano zmieniło skład? Czy to zalew jakiś podróbek? Ktoś ma wiedzę w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Była promocja na to jaki dokładnie cel nie wiadomo, ale być może zmieniają linię lub etykiety, bo zmieniły się jakieś wymogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 w którym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Października 2021 Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Może ludzie przestali kupować, może Shimano czyta posty na FB i forach rowerowych Sa przecież inne środki np. K2 Akra (kilkakrotnie tańszy, a wg niektórych bardzo skuteczny) albo benzyna ekstrakcyjna czy zmywacz do hamulców, np. K2 Brake Cleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 5 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 @Thomlodz Nie porównuj K2 Akra do Degreasera. To, że sobie poczytałeś na forum o K2 Akra nie robi z Ciebie specjalisty. Sorry, ale nie mogłem, nie dość, że offtopa robisz, to jeszcze wiedzą tryskasz jak w każdej swojej wypowiedzi. P.S. Odpowiedź na pytanie została już udzielona przez Pulse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.