kazafaza Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 (edytowane) Witam, Posiadam kilka gratów na sprzedaż, rzeczy fabrycznie nowe oznaczone N, nowe ale ściągnięte z roweru N- (mogą mieć ślady od turlania się w pudle z innymi gratami), używane U...poniżej lista: Koła Mach1 Gravel na piastach 7070 pod sztywne osie - 450zł U~50km Koło przednie Mach1 Gravel na piaście 7070 pod oś 12mm - link 180zł N- Hamulec Tektro T851 Direct Mount Side Pull bez śrub - 100zł N- Kask Bontrager Specter L - 150zł N Kierownice Deda 01 w różnych szerokościach / stanie - 80zł / 60zł N-, U Siodło Fizik Aliante R7 - 100zł U~50km Korba FSA Vero potrójna 50-39-30, 172,5mm pod kwadrat - 120zł N- Kask Lazer Street Large - 80zł N Kask Lazer Street Junior ptak - 80zł N Kask Lazer Street Junior byk - 80zł N Korba Sram X0 GXP 175mm - 1000zł N Rower trialowy Onza T-Bird. Bardzo szybki. Jego prędkość polega na braku hamulców. Przydałoby się go odpicować i odpucować. 500zł U Pedały Tioga Mt01 Zero Axle białe - 100zł N Rękawice Mace Mirage XL - 50zł N Tarcze Magura Storm 160 i 180mm - 150zł N Tyłrzutka 105 GS R7000 nowa, ściągnięta z roweru - 130zł N- Ładowarka Di2 SM-BCR2 z narzędziem Di2 - 200zł U Manetka SH-T660 LX 2-way 9sp - 90zł U Opony Vittoria Corsa 25c - 60zł U Opony Continental Ultra Sport II 25c komplet - 80zł N Opony Continental Ultra Sport II 25c komplet - 50zł zwinięte chyba od roku więc może z nimi być różnie... Opony Continental Ultra Sport II 28c komplet - 80zł N Opona Continental Gatorskin 25c - 60zł N Opona Continental Gatorskin 28c - 60zł N Opony Schwalbe One 25c komplet - 100zł N Opona Schwalbe Racing Ralph 29 x 2.25 - 150zł N Jeśli komuś potrzeba większej ilości zdjęć to proszę krzyczeć, mam nadzieję że podałem / widać na fotach szczegóły, jeśli nie to sorrewicz. Graty zlokalizowane koło Szczecina jeśli ktoś ma ochotę na odbiór osobisty / rabat pocztowy / przejażdżkę / kawę i ciasto / inne takie. POZDRo-:ver Edytowane 28 Stycznia 2023 przez kazafaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Poproszę zdjęcia korby. I czy znajdzie się do niej jakiś suport pod bsa 73? Nawet używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Witam.Ładowarka sm-bcr2 jest jeszcze?Iczy do niej jest potrzebny zwykły kabel 2x usb?Czy jest sprawna i aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 @kopernik: dostępna, działa jak należy. Co do kabla - jak wrócę późnym wieczorem to potwierdzę, nie pamiętam już niestety czy USB jest czy jest potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Tej, a te klamki tiagry to jeszcze dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 2 godziny temu, kazafaza napisał: @kopernik: dostępna, działa jak należy. Co do kabla - jak wrócę późnym wieczorem to potwierdzę, nie pamiętam już niestety czy USB jest czy jest potrzebny. Witam.Jestem zielony w temacie, więc pytanie może głupie ale czy jażeli ładowarka z 2014r.,czy będzie działać z gratami 2021r?Jeżeli bardziej doświadczony kolega nie ma wątpliwości, to ja ładowarkę,, wezmę''. Proszę o podanie szczegółów tranzakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 @kopernik: będzie działać, BCR2 to standardowa ładowarka Di2. Po pracy machnę do Ciebie priva z detalami. @wojtasin: przepraszam Wodzu, zapomniałem o uaktualnieniu tematu, chwilowo te klamy zagospodarowałem, ale jeśli zmienię plany w niedalekiej przyszłości to dam Ci znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 No to podziękowania za szybką odpowiedź i polecam się Twej pamięci. Ślę pozdrowienia i różne wyrazy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 @kazafaza A masz może nadajnik blutucz do tego di2. Coś takiego: Tego akurat mi brakuje, co swoją drogą myślałem że będzie to razem z rowerem, a tu klops trza osobno kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 @Mandoleran: takiego cudeńka w mej szpejowni nie uświadczysz niestety. @wojtasin: od-POZDRo-:ver serdeczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Wywaliło mi foty z gugla, jeśli ktoś potrzeboski w dowody fotograficzne to proszę krzyczeć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 5 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Tarcze 160 na 6 śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 16 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi