pomaranczek Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 jeżeli mieliście doczynienia czy jakkolwiek kontakt z amorkiem jednym lub z drugim piszcie każda opinia jest dla mnie pomocna z góry dzk na dole jeden z nich dokładnie ten : Fox Van r 36 180mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Października 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Miałem Vana i miło wspominam. Dobrze pracował, prosty serwis. Musisz mieć na uwadze ze to amor sprężynowy i dopytać jaka sprężyna jest zamontowana, bo jak nie będzie dopasowana do twojej wagi to lipa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 21 Października 2021 Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Problem ze sprężyną metalową jest taki, że jeśli nie uda sie jej dopasować do swojej wagi za pomoca pokrętła naprężenia wstępnego, to trzeba ją wymienić. Nie można również regulować jej progresji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomaranczek Napisano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2021 Ok napisałem do sprzedawcy o sprężynę zobaczymy kiedy odpowie jeżeli odpowie w najbliszym czasie napisze co i jak napisał. a i łapcie zdj tego drugiego RC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi