MajkelVoc Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 (edytowane) Witam chcę zamontować zacisk hamulca z właściwym adapterem którego nie mogę znaleźć do 203mm tarczy DeoreXT Jak widać na zdjęciu Adapter 203mm Shimano pm/p, jest nie wiele "większy" od adaptera fabryczniego 180mm (fabrycznie miałem z rowerem i widelcem tarcze 180mm) Poszukuję Adaptera właściwego , którym zamontuje zacisk hamulca tak by pasowała tarcza. zapordaj.net Zdjęcie 2 (zapoznaj net) Edytowane 20 Października 2021 przez MajkelVoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Weź to napisz po Polsku, bo ciężko to zrozumieć. Zresztą nawet jak się wczytać, to nie przedstawiasz problemu, tylko piszesz że coś tam kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Na zdjęciach wrzuciłeś, że masz zamontowaną tarczę 203 mm i dwa adaptery. Wykorzystaj adapter do tarczy 203 mm i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelVoc Napisano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2021 ten adapter do 203mm za mały nie pasuje ,potrzebuje taki który ma wielkość dwóch połączonych,moich. Bo chyba nie można połączyć dwa adaptery które mam i przykręcić dluższymi śrubami bo takich nie mamo po sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 20 Października 2021 Udostępnij Napisano 20 Października 2021 Bo amortyzator masz przystosowany pod 160 mm. Musisz kupić adapter ze 160 na 203. Ten, który masz jest dla zastosowania 180/203. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi