mareckiabc Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) Był za 209E, teraz cena już skoczyła. https://www.rczbikeshop.com/en_ue/fox-racing-shox-fork-32-float-sc-29-performance-100mm-grip-boost-15x110mm-remote-tapered-black-910-31-061-76383.html Ewentualnie za 479E masz Fox Factory. https://www.rczbikeshop.com/en_ue/fox-racing-shox-fork-32-float-sc-29-factory-100mm-fit4-rem-adj-boost-15x110mm-black-910-30-510-76392.html Lub szukaj na olx bo są wystawione. Edytowane 25 Grudnia 2023 przez mareckiabc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2023 To na B-D taniej niż ten 32 wychodzi 34. Przesylka tylko 10EUR zamiast 30 no i przede wszystkim pewność j szybkość dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matty Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 Czy ktoś wie jak wygląda ewentualna gwarancja amortyzatorów RS zakupionych w Bike Discount? Czy można ją zrealizować w PL, czy raczej wysyłka na mój koszt do Germanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2023 19 godzin temu, Dokumosa napisał: To na B-D taniej niż ten 32 wychodzi 34. Przesylka tylko 10EUR zamiast 30 no i przede wszystkim pewność j szybkość dostawy. W 32 RCZ kosztuje 210E no ale czy i jak dostarczą to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matty Napisano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 @Dokumosa A Marzocchi Bomber Z2 to bliźniacza konstrukcja Foxa 34? Jak z jego sztywnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabarolus Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 To bliżniak Foxa 34 Rhytm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 11 godzin temu, matty napisał: @Dokumosa A Marzocchi Bomber Z2 to bliźniacza konstrukcja Foxa 34? Jak z jego sztywnością? Raczej 34 rhythm - bieda wersja (materiałowo i tłumikowo) 34 float performance. Sztyność marna jak to w foxach. Wystarczająca do zastosowań dedykowanych ale tyłka nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matty Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 I do tego waży 2kg około. Chyba nic lepszego nie zjadę za 1600zł jak SID SL Select + z bike discount. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Za 1900 masz na olx SL Ultimate nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thetere Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Czy ktoś już coś kupował z rczbikeshop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Ja kupiłem w zeszłym tyg i czekam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 @mareckiabc przed zakupem w rcz idzie jakoś dowiedzieć się czy będzie się czekało: miesiąc , dwa czy pięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Nie dowiadywałem się ale informacja na stronie wskazuje, że miesiąc choć może być dłuzej. Zamówiłem 13 grudnia Dziwne, bo z opisu wynika, że mają na stanie. Zostaje czekać i tyle. Dam znać jak przyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 To właśnie z informacji na stronę wynika, ze może być: miesiąc, dwa , a nawet pięć Myślałem , ze w momencie zakupu dają bardziej precyzyjne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thetere Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Ceny niektórych rzeczy ocierają się o scam w tym sklepie. Też opisy są często niedopasowane do produktu z tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Zaryzykowałem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Co do zakupu w rcz zmienił się status na skompletowane i otrzymałem nr przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Za okolo 5 dni bedzie wydana przewoźnikowi. Potem wysyłają to albo pocztą francuską albo jakimś dziwnym kurierem. W każdym.razie w PL już jedzie DPD. Jak wysła pocztą francuską to śledzenie kończy się gdzieś we francji i nie pokazują nr przesyłki dpd. Tak do 10 dni od tego momentu co jest status complete powinna dojść. No i reba za 210EUR bedzie pod manetkę bez manetki. Na aledrogo jest juz tego sporo po 1200zł. Edytowane 11 Stycznia przez Dokumosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia (edytowane) Tak właśnie to wygląda jak piszesz. Chyba poczta francuska już otrzymała paczkę. Edytowane 11 Stycznia przez mareckiabc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Hehe , zaraz ktoś złośliwy przekieruje Twoją paczkę dpd z końcówką 412 do siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Gorzej jak przy odbiorze będzie musiał zapłacić haha to się zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia O, to rcz wysyła za pobraniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Jak poczta francuska wzieła w łapy to numer paczki dpd poznasz dopiero dzien przed doręczeniem Zamawiałem u nich kilka razy w ciagu dwóch lat i nigdy nie byłem zadowolony do końca z przesylki. W drobnicy pogubione małe elementy (np. śruby), grubsze rzeczy wymieszane luzem z drobnicą, amortyzatory owinięte cienko folią bąbelkową i wrzucone luzem do 3x większej paczki (poobijane deko o siebie dochodzily), przedmioty nie zgodne z opisem (np. miały być zaciski flat mount przyszły post mount, reba miala być z regulacja wolnej kompresji a przyszła pod manetkę, kilka m-cy temu zamawiałem m.in. lyrika i przyszedł ze sterówką 1,8" chociaż opisany był 1,5" (po mojej interwencji poprawili opis i wisza do dziś po 200EUR)). No i odpisują tak jak wysylają paczki - po 20 dniach albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Jak poczta francuska wzięła paczkę w łapy , to masz od razu numer dpd . Sprawdz sobie stronę parcelapp.com , od razu jak wklepiesz numer CB to masz next tracking number , czyli dpd . Co do reszty to się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia U mnie ostatnie 2 paczki od nich wszystkie trackery kończyły śledzenie na francji. Kiedyś jak wysyłali przez inne firmy kurierskie to było jak piszesz - po wklepaniu numeru do postal.ninja/17track itp. pokazywał się też numer dpd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi