Mod Team Puklus Napisano 17 Października 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Witam, Mam taką damkę jak w tytule. Koła 28", w dobrym stanie. Napęd 3x9 manetki deore 590, z tyłu przerzutka lx 570, nowy napęd, ma może z 200km, nowe linki do hamulców i pancerzy. Nowe tez ma klocki. Opony w dobrym stanie. Jedyne co to pianka z kierownicy zeszła i pasowało by założyć nową. Gdzieś mam owijkę można by było zastosować. Cena to jakieś 500zł Rower stoi w warszawie u mojego kuzyna bo mu wysyłałem dla dziewczyny ale ostatecznie nie chciała. Pytania proszę kierować na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi