Gość Napisano 15 Października 2021 Napisano 15 Października 2021 Taki artykulik ktoś zalinkował na FB https://www.aitrainer.eu/blog/jak-latwo-zwiekszyc-generowana-moc-podczas-jazdy-na-rowerze/?fbclid=IwAR1XJtnMnpUv72jIGwcUn3izN8yZYpjXj08p7MBK0jOM9J7khcZS4IsdeTg I co sądzicie o tytule? Dla mnie kojarzy się sensacjami na portalach typu onet czy wp,, chyba że autor robi sobie jaja z ludzi Łątwo zawiesić na rowerze ciezkie sakwy, ale organizm może róznie zareagować.
Nial Napisano 18 Listopada 2021 Napisano 18 Listopada 2021 Ja panom od AI Trainera ufam, że wiedzą co mówią.
wojtasin Napisano 18 Listopada 2021 Napisano 18 Listopada 2021 Cytat Bikepacking bardzo często jest zestawiany w jednej linii z turystyką rowerową, co jest skojarzeniem błędnym. Cytat Bikepacking jest przede wszystkim rozszerzeniem turystycznych możliwości rowerów o kręgi, które dotychczas były przeznaczone tylko do określonych celów. I temu podobne - przeczytałem raczej uważnie i szczerze, to dla mnie to wygląda na wpis za 50 złotych od autora z giełdy tekstów, co by był ruch na blogu firmowym pod kątem SEO.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.