Gość Gościa Napisano 15 Października 2021 Napisano 15 Października 2021 Dzień dobry, Mam pytanie, czy myślicie że rowery Bianchi ze sklepu - rowerszosowy.pl to oryginalne produkty? Czy tak jak 3/4 "topowych" ram przyjechały z chińskiej fabryki czarne i ktoś ładnie pomalował? Nic nikomu nie zarzucam absolutnie - po prostu proszę o opinię bo nie chciałbym za duże pieniądze kupować "prawie Bianchi" pozdrawiam
Q_u Napisano 15 Października 2021 Napisano 15 Października 2021 Ja stawiam, że są w ogóle z tektury i tylko je ktoś do zdjęć pomalował.
ArtGD Napisano 19 Października 2021 Napisano 19 Października 2021 Zapewne, tak jak większość innych firm rowerowych, Bianchi robi ramy na wschodzie.
Pytanie
Gość Gościa
Dzień dobry,
Mam pytanie, czy myślicie że rowery Bianchi ze sklepu - rowerszosowy.pl
to oryginalne produkty? Czy tak jak 3/4 "topowych" ram przyjechały z chińskiej fabryki czarne i ktoś ładnie pomalował?
Nic nikomu nie zarzucam absolutnie - po prostu proszę o opinię bo nie chciałbym za duże pieniądze kupować "prawie Bianchi"
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.