Zbyszek.K Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Ku przestrodze: Kupiłem zimówki jak w temacie, buty bardzo ładnie wyglądają, solidnie wykonane ale... no właśnie. Mimo, że wziąłem rozmiar 45 (noszę 43) rozmiar jest odpowiedni, but nie uciska, mam luz na zimową skarpetę ale musiał bym mieć łydkę w kostce jak sarenka ledwo zapinam zamek. Producent nie popisał się projektując ww. buty. przypuszczam, że po dłuższej jeździe albo miałbym obtartą łydkę a w najlepszym przypadku "odcięło" by mi dopływ krwi do stopy. Edytowane 15 Października 2021 przez Zbyszek.K zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Hej, noszę zwykłe buty 43/44, buty shimano 45, sidi 45.5 i wziąłem rozmiar 46 tych XLC. Łydkę mam raczej zwyczajną, wysokie podbicie i buty są ok. Ale widzę, że dresy też nie wytrzymały, więc może łyda dobita u Ciebie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2021 (edytowane) hm... moje zaniedbanie (dresy) już poprawiłem zdjęcie 😜 bo faktycznie wstyd. Nie mam łydki jakoś "solidnej" jednakże buty są wąskie... Edytowane 15 Października 2021 przez Zbyszek.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Na tym zdjęciu rzeczywiście wygląda, że jest ciasno. I co zwrot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Niestety zwrot... dobrze A...o smart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi