Skocz do zawartości

[rower] Cannondale F29 custom build w kolorze nardo grey, rozm. M, Shimano XT / Mavic Crossmax

my_key

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż mam rower Cannondale F29. Zbudowany przeze mnie na topowych komponentach (m.in koła Mavic Crossmax SL PRO w rozm. 29 cali). Superlekka aluminiowa rama, w rozmiarze M. Rama i widelec otrzymały nową powłokę lakierniczą w profesjonalnej lakierni (nardo grey z palety Audi) + customowe decory w kolorze kremowym położone pod klarem. Powłoka lakiernicza została zabezpieczona powłoką ceramiczną + naklejki zabezpieczające w miejscach kontaktu pancerzy. Części są albo nowe albo w bardzo dobrym stanie. Koła po serwisie i wymianie łożysk. Napęd 1x11, prawie nowy (prawie nowa kaseta, nowy łańcuch, nowy blat z przodu), przerzutka XT ze sprzęgłem, lekkie aluminiowe kółka. Nowe opony, koła są zalane mlekiem i uszczelnione. Rama nie ma żadnych uszkodzeń, pęknięć, jest w stanie idealnym. Widelec był regularnie serwisowany, pracuje jak należy. Rozmiar idealny dla osoby do 180cm. Ja niestety mam więcej - dlatego sprzedaję. Rower jest mega lekki, szybki, zwrotny i sztywny. POLECAM!

Możliwy odbiór osobisty w Białymstoku lub wysyłka kurierem po przedpłacie.

Lista komponentów:

• Frameset: Cannondale F29 rozm. M + Cannondale Lefty PBR 100mm
  • koła: 29, Mavic CROSSMAX SL PRO Ltd tubeless
  • opony: Kenda Honey Badger XC Pro 29x2,05 tubeless
  • hamulce: Shimano Deore XT BR-M8000
  • tarcze: 180/160 Shimano
  • suport: Shimano SM-BB52
  • korba: Shimano Deore XT FC-M782
  • kaseta: Shimano SLX CSM7000 11-46
  • przerzutka tył: Shimano Deore XT DynaSysII RD-M8000
  • manetka: Shimano XT
  • łańcuch: KMC X11
  • Mostek: Leonardi Johnny Si 100mm -15 stopni
  • siodełko: Cannondale
  • kierownica: Cannondale
  • sztyca: 3T stylus 0 team

zdjęcia i kontakt poprzez OLX: LINK DO OGŁOSZENIA

• 1 miesiąc temu...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...