misquamatica Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Witam serdecznie. Poszukuję jakiegoś używanego amorka przedniego do amatorskiego XC na koła 26'' z V-brakeami . Obecnie ciężko znaleźć coś w dobrej cenie pod 26 cali. Natknąłem się na takie ogłoszenie https://www.olx.pl/d/oferta/amortyzator-suntour-axon-pod-kolo-26-stan-idealny-CID767-IDLqnZk.html , lecz sprzedający kompletnie nie jest zorientowany co to za sprzęt. Czy ktoś jest w stanie zidentyfikować na podstawie wyglądu orientacyjny rocznik tego amora a przede wszystkim co siedzi w jego "bebechach" ? Przeglądając neta nie znalazłem nigdzie tak wyglądającego AXONA. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Nie wiem czy to Axon, ale pewnie wiele się nie różni od aktualnych SR z najniższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Jak kupowałem dla syna raidona pod 26 cali to wyszło na to że mocowania pod hamulce is mount były w przes Santour stosowane do 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 9 Października 2021 Udostępnij Napisano 9 Października 2021 Axon ze sprężyną? Taaa. Naklejkę ktoś na XCMa czy innego XCRa nakleił u tyle. @ACTIVIA proszony do tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Jest to Axon z lat 2006-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi