Kforum1 Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Kilka lat temu (3-4 lata) kupiłem fajne okulary Radar EV Pitch OO9211-03,niestety zaczyna mi się łuszczyć i odpadać powłoka antyrefleksowa u góry obok napisu "Oakley". Okulary kupowałem w brylano.com więc chyba w oficjalnym sklepie Oakley-a. Zawsze o nie dbam i wkładam do dedykowanego materiałowego etui,czy to normalne w tym modelu i okularach Oakley-a czy kupiłem jakieś podróby?
Q_u Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Widziałem ten sklep i wg. mnie babeczka nie handluje oryginałami, a jak już to jakimiś odrzutami. Ceny jakie miała wtedy jak oglądałem były niepojąco niskie
siejak1 Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Mam z brylano jawbrakeery mają 3-4 sezony dalej jak nowe
nctrns Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Brylano jest na stronie oakleya jako jeden z oficjalnych dystrybutorów.
KNKS Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Z mojego doświadczenia ze szkłami Prizm wynika, że rysują się one stosunkowo łatwo. Jawbrakeer'y zajechałem w jeden sezon na mtb. Na szosę mam 2 pary Sutro i musze przyznać że na szosie ich szkła żyją trochę dłużej. Tak czy owak 4 sezony to dobry wynik.
steve69 Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 8 godzin temu, Q_u napisał: Widziałem ten sklep i wg. mnie babeczka nie handluje oryginałami, a jak już to jakimiś odrzutami. Ceny jakie miała wtedy jak oglądałem były niepojąco niskie
Q_u Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 W czoło się puknij, słabo samo przykrycie czółka. Pisałem do Oakley 2 lata temu jakoś i odpisali mi, że ten sklep nie spełnia już warunków oficjalnego dystybutora. Ciągnąłem wątek ale nie odpowiedzieli. Na Pepper było nawet info pod okazją z tego sklepu, że odmówili w ogóle rozpatrzenia reklamacji na okulary od nich. Ceny też dziwią, bo niektóre modele mieli za 25% ceny w innych sklepach, co raczej w tym brandzie nie jest normalne.
Ktt87 Napisano 9 Października 2021 Napisano 9 Października 2021 Tak pewnie sami je produkują. Wam już na serio bije z tymi podróbkami. A ci z pepper to mają płacone za reklamę W dniu 8.10.2021 o 20:30, Q_u napisał: W czoło się puknij, słabo samo przykrycie czółka. Pisałem do Oakley 2 lata temu jakoś i odpisali mi, że ten sklep nie spełnia już warunków oficjalnego dystybutora. Ciągnąłem wątek ale nie odpowiedzieli. Na Pepper było nawet info pod okazją z tego sklepu, że odmówili w ogóle rozpatrzenia reklamacji na okulary od nich. Ceny też dziwią, bo niektóre modele mieli za 25% ceny w innych sklepach, co raczej w tym brandzie nie jest normalne. O matko.....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.