xanax Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 Witam. Przed oddaniem roweru do serwisu chciałbym zdiagnozować awarię w miare możliwości tutaj na forum. Mianowicie, szosa Kross Vento 5.0, 2020 rok. Ostatnio podczas jazdy przy podjeżdżaniu np małych krawężników i zjazdu z nich pojawiły się stuki gdzieś z okolicy przedniego koła, piasty. Złapałem przednie koło i zacząłem ruszać nim na boki i jest luz tak na oko 2, max 3mm. Poza tym, jak gwałtowanie zatocze kołem to na początku też występuję jakiś dziwny dźwięk. Padnięta piasta, łożysko piasty?
xanax Napisano 6 Października 2021 Autor Napisano 6 Października 2021 Widać z niezłego g*wnolitu jest to zrobione, 600km ma najechane, Tragedia
Mihau_ Napisano 6 Października 2021 Napisano 6 Października 2021 różne mogą być przyczyny, te vision to raczej pancerne koła więc raczej jakaś indywidualna wpadka, przy takim wolumenie produkcji może się zdarzyć
kazafaza Napisano 7 Października 2021 Napisano 7 Października 2021 Vision miał wtopę z piastami, jakieś trzy - cztery lata wstecz wymienialiśmy je na pęczki. Team 35 jak dobrze pamiętam. Najlepszym się zdarza. Albo gwarancja / rękojmia albo wybić łożyska, osadzić nowe i cieszyć się proszę.
xanax Napisano 9 Października 2021 Autor Napisano 9 Października 2021 Rower na gwarancji, więc nie powinno być problemu. A te koła Vision to w ogóle warte uwagi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.