IP68 Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Jakiś czas temu kupiłem dwie lampki Sigma Buster 100 i 300. Krótko po upływie gwarancji 100 przestała się ładować, natomiast 300 działa nadal, lecz za chwilę urwie się w niej gumowa osłona gniazda ładowania. Dodam, że używane były tylko awaryjnie w wypadku nieplanowanego przedłużenia wyjazdu. Tym samym poszukuję nowej lampki w budżecie około 300 zł, wymagania: - około 400 lumenów lub więcej - mocowana na sztywną obejmę, a nie gumę - będę brał pod uwagę czas pracy - opcjonalnie fajnie by było, gdyby miała USB Typ C - możliwość stopniowania siły światła Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Może Mactronic Tripper BMP 600L można podłączyć kabelek z USB C Mama już kilka lat i nigdy mnie nie zawiodła, a kilka razy uratowała doładowując telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IP68 Napisano 5 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2021 Dzięki, rozważę. Czy ktoś ma może lampkę Rockbros? Szukałem ostatnio pedałów platformowych dla syna i okazały się przyzwoite całkiem. Może warto zwrócić uwagę też na lampkę? I drugie pytanie: jak się sprawuje zapięcie lampek CatEye? To nie jest guma, ani obejma, lecz wygląda jak opaska zaciskowa (trytytka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Którą lampkę Rockbros? Mam jedną, o taką - Po kilku przejazdach powybijaną gruntówką rozpadł się plastik tej obejmy na kierownicę, kupiłem inne mocowanie i się trzyma, ma mico usb i świeci podpięta do powerbanka. W ubiegłym roku kupiłem sobie jeszcze lumintopa B-01, to fajna lampka na szosę, w las to zbyt wąsko świeci, ale lampka ma dla mnie trzy plusy dodatnie: ładowanie przez usb, świeci podłączona do powerbaka i można szybko zmienić ogniwo, kupiłem w święto singli za 104 złote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 6 Października 2021 Udostępnij Napisano 6 Października 2021 Jak chcesz używać na drogach lub ścieżkach rowerowych to proponuję jednak coś z odcięciem. W podanym budżecie mogę polecić Bush and Muller Ixon Rock: https://www.bumm.de/en/products/akku-scheinwerfer/produkt/198l .html Aktualnie do kupienia za 342 zł tutaj: https://www.rowertour.com/p/220198/lampka-przednia-busch-muller-ixon-rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 serio 100 lumenów za 340 zeta ??? 🤣😂 to moj convoy s21b z 1800 lumenami powinien kosztowac ponad 6 tysi. Eh ci handlowcy, nawet luxy z lumenami mylą 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.