Skocz do zawartości

[Korba] 2x10 deore M6000 wymiana tarczy

DaVeRc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mam wyżej wymienioną korbę(24-34)szukam zębatki 30-32t na górny blat bo mój już jest zjechany, czy muszę kupić oryginał z dynasys, hg-x, czy pasuje coś innego? Jeżeli tak to poproszę info jakie pasują, bcd to 96 i rozstaw asymetryczny. 

Znalazłem 30t od korby 3 rzędowej ale sprzedawca mówił, że nie pasuje na 100% do mojej, chociaż wygląda identycznie. 

Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Do tych korb są nawet shimanowe blaty 30 i 32, ale tylko do układu bez przedniej przerzutki.

Po prostu 34/11 to jest już mało dla wytrenowanej osoby w układzie z przednią przerzutką, a grupy od deore w górę są jednak pozycjonowane dla osób, które przykładają wagę do kondycji i siły.

Godzinę temu, DaVeRc napisał:

Tak ale w opisie jest 30T, rozstaw też pasuje...

No to wygląda identycznie czy coś tam jest w opisie? ;) Napaliłeś się na tę zębatkę jak szczerbaty na suchary i nawet nie patrzysz za bardzo co chciałeś kupić.

Tak BTW co to za okolica, że przełożenie 24-36 jest za twarde? Jeśli to to Świecie z podpisu to tam gór nie chyba nie ma... ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...